söndag 17 juli 2011

Helgens äventyr i vilda västern!

I fredags fick vild västern besök från oss, farmor, farfar och gubbens faster. Fredagen började med ett antal timmar i bilen, men efter en paus med picknick gick färden vidare mot High Chaparal. Väl frmme rustades Skruttan och Kotten med revolver, hölster och hatt. Även farfar fick sig ett gevär (som Kotten ångrade sig att han köpte), men farfar verkade nöjd över sitt vapen!
Vädrets makter var inte riktigt med oss, men när vi skulle se showen kl 17 så öppnade sig himmlen och det öste ner. Men showen var bra och när den var slut var tydligen regnet slut! Dagen avslutades med en god pizza på restaurang innan vi kröp ner i sängen och sov gott på hotellet Big Bengt...
Eller gott och gott, mitt och gubbens rum var riktigt varmt, så vi sov med fönstret öppet vilket inte gjorde saken bättre...vi upptäckte att när baren stängde så gick folk hem, ganska logiskt, men de gick precis utanför vårt fönster...inte mycket sömn.
Lördagen tillbringades, efter frukosten, i bilen mot glasriket, för att se glasblåsning och handla. Vi besökte Kosta vilket vi har gjort tidigare, men det är alltid lika spännande och fascinerande. Helt fantastiskt hantverk!

När vi väl kom hem och hade hämtat hunden hos mamma och pappa så skulle barnen ha en kvällsmacka innan de skulle lägga sig och då biter Skruttan av sin tand...så idag har jag ringt till tandläkaren och hon får komma imorgon så får vi se vad de gör....
Nu ska det diskas, tvättas och förhoppningsvis sitta en stund i solen...eller så hittar vi på något annat roligt att göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar